اخبار شرکت

راهنمای خرید لوله

راهنمای خرید لوله

نکات مهم هنگام خرید لوله چیست؟ آیا انواع لوله و ویژگی‌های آن را می‌شناسید؟ خرید لوله به دلیل کاربرد وسیعی که در صنعت ساختمان‌سازی دارد از اهمیت زیادی برخوردار است. پس حتما باید راهنمای خرید لوله و نکات قبل از خرید را بدانید! خرید و فروش این محصول به صورت حضوری و اینترنتی انجام می‌شود.

بازرگانی نجومی انواع لوله را با قیمت مناسب و کیفیت عالی در اختیار مشتری قرار می‌دهد. قبل از خریدن لوله بهتر است با انواع آن و مشخصات هر لوله آشنا شوید. دانستن ضخامت و سایز لوله، جنس این محصول و نکات دیگر هنگام خرید الزامی است‌. در ادامه با ما همراه باشید تا با راهنمای خرید لوله بیشتر آشنا شوید.

لوله فولادی یک مقطع توخالی است که جهت انتقال انواع مایعات و سیالات کاربرد دارد. این محصول به دو دسته شامل لوله درزدار و بدون درز تقسیم می‌شود. لوله فولادی به دلیل کاربرد گسترده‌ای که در صنعت ساختمان‌سازی دارد دارای اهمیت بسیار زیادی می‌باشد به همین دلیل لازم است قبل از خرید اطلاعات کامل در مورد این لوله‌ها داشته باشید.

انواع لوله فولادی

لوله‌های فولادی بر اساس نوع کاربردی که دارد به چند دسته مهم تقسیم می‌شوند. نوع لوله تاثیر زیادی بر قیمت آن دارد به همین دلیل لازم است قبل از خرید به این موضوع توجه کنید‌. در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع لوله و کاربرد آن بیشتر آشنا شوید:

لوله‌های سیاه درزدار

  • لوله‌های سیاه درزدار

این نوع لوله که با نام لوله‌های سیاه درزدار شناخته می‌شوند، یکی از پرکاربردترین لوله‌ها هستند. با فرم‌دهی ورق سیاه فولادی این لوله ساخته می‌شود و در تولید آن از جوشکاری استفاده می‌شود‌. این محصول مزایای بسیار زیادی از جمله جوش‌پذیری، ضخامت بالا و استقامت بالا دارد.

  • لوله گالوانیزه

لوله گالوانیزه یکی از انواع لوله فولادی است که دارای یک لایه پوشش محافظ از جنس روی است. مقاومت این لوله بسیار زیاد بوده به همین دلیل قیمت آن نیز بیشتر از لوله‌های دیگر است. قابلیت استفاده مجدد و استفاده در محیط‌های آسیب‌پذیر از مزایای این محصول می‌باشد.

  • لوله داربستی

این نوع لوله جهت نگهداری سازه و در ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما مقاومت این محصول در برابر زنگ‌زدگی بسیار کم است.

  • لوله‌ بدون درز مانیسمان

یکی از انواع لوله فولادی لوله‌های بدون درز مانیسمان است که بدون درز و برآمدگی‌ هستند. از این محصول جهت انتقال‌های پرفشار استفاده می‌شود و صاف و صیقلی می‌باشد.

لوله‌ اسپیرال

  • لوله‌ اسپیرال

لوله اسپیرال جهت گازرسانی و آب‌رسانی استفاده می‌شوند و دارای سطح یکپارچه و صاف می‌باشند. این لوله‌ها قیمت مناسب و شکل‌پذیری بالایی دارند. همچنین داشتن خاصیت مکانیکی مطلوب یکی از خصوصیات مهم این محصول است.

  • لوله‌ مبلی

یکی از انواع لوله‌های فولادی لوله مبلی است که دارای وزن کم و استقامت کششی بالا می‌باشد. کاربرد زیاد این محصول و قابلیت جوشکاری از خصوصیات بارز لوله مبلی است.

  • لوله‌ جدار چاه

لوله جدار چاه دارای مقاومت بالا در برابر خوردگی و سایش است به همین دلیل از آن جهت جلوگیری از تخریب چاه استفاده می‌‌سود.

لوله

نکات مهم و راهنمای خرید لوله 

قبل از خرید لوله می‌بایست مشخصات آن از نظر سایز، ضخامت، تناژ، محل تخلیه، گرید و … را بدانید. در ادامه با ما همراه باشید تا با راهنمای خرید لوله بیشتر آشنا شوید:

1- سایز لوله

یکی از مهم‌ترین راهنمای خرید لوله قطر یا سایز آن است. قطر واقعی لوله بیشتر از قطر اسمی آن است.‌ لوله‌ها دارای دو قطر خارجی و داخلی هستند که میزان قطر داخلی مقدار حجم قابل انتقال سیالات را مشخص می‌کند و میزان قطر خارجی روی فضای بیرونی آن تاثیر می‌گذارد. هر یک از سایزهای این لوله‌ها دارای یک کاربرد مخصوص هستند که مقدار سایز روی قیمت این محصول تاثیر زیادی می‌گذارد.

2- گرید لوله

لوله‌ها از آلیاژ‌های مختلفی تولید می‌شوند که هر کدام از این آلیاژ‌ها ویژگی‌ و خصوصیات منحصر به فردی دارند. همچنین استاندارد ساخت تولید لوله روی قیمت و کیفیت آن تاثیر می‌گذارد.

3- ضخامت لوله

ضخامت لوله یکی دیگر از پارامترهای مهم هنگام خرید این محصول است. ضخامت لوله‌ها به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به فرآیند ساخت، نوع ماده اولیه و پوشش‌های روی لوله اشاره کرد‌. به فاصله بین قطر داخلی و خارجی گوشت لوله می‌گویند که در واقع نشان دهنده ضخامت لوله است.

خرید لوله

4- طبقه‌بندی لوله

این لوله‌ها به دو دسته یا سطح PSL1 و PSL2 دسته‌بندی می‌شوند که شیوه جوشکاری، نوع آلیاژ‌های استفاده شده در آن، میزان آلیاژ‌ها و … باعث تمایز آن‌ها از یکدیگر می‌شود‌. لوله‌های سطح ۲ حساسیت بیشتری نسبت به سطح ۱ دارند‌. سایز لوله‌های PSL2 بین 4.5 الی 80 اینچ می‌باشد که دارای استحکام و تنش تسلیم بیشتری نسبت به PSL1 هستند. سایز لوله‌های سطح ۱ نیز بین  0.4 الی 80 اینچ است.

5- تست لوله

از دیگر موارد قابل اهمیت در راهنمای خرید لوله تست آن‌ها می‌باشد. لوله‌ها در کارخانه تولیدکننده و در مرحله آخر تست می‌شوند تا از نظر وجود نقص یا عیب بررسی شوند به لوله‌هایی که تست می‌شوند تست شده می‌گویند.

 6- کیفیت لوله

به عنوان یکی از نکات مهم هنگام خرید این محصول می‌توان به کیفیت لوله اشاره کرد. لوله فولادی به دلیل اینکه از آلیاژ‌های مختلف ساخته می‌شود از نظر جنس تنوع بالایی دارد. استفاده از گریدها و کیفیت‌های مختلف به جای هم ممنوع است. می‌بایست با توجه به استفاده خود از یکی از این محصولات خریداری کنید.

7- وزن لوله

یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار بر قیمت لوله فولادی وزن آن است. وزن هر متر از این لوله به عواملی از جمله ابعاد، ضخامت و سایز آن بستگی دارد. در حالت کلی وزن این لوله با توجه به چگالی آن تعیین می‌شود‌.

لوله

کارخانه تولیدکننده

کارخانه‌های زیادی در کشور به عنوان تولید کننده لوله فولادی فعالیت دارند. به دلیل رقابت زیاد این تولیدکنندگان جهت جذب مشتری و فروش بیشتر کیفیت این محصول نیز بسیار بالا است. خدمات پس از فروش یکی از امکانات این کارخانه‌ها جهت افزایش مشتری و فروش بیشتر است. شما می‌توانید قبل از خرید به این نکته مهم توجه داشته باشید و از خدمات پس از فروش تولیدکننده‌ها بهره ببرید.

در ایران استانداردهای تولید لوله یکسان بوده و همه کارخانه‌ها لوله تولیدی را طبق استاندارد مربوطه روانه بازار می‌کنند. شش کارخانه در ایران به صورت تخصصی به تولید لوله می‌پردازند که در ادامه هر کدام را بیان نمودیم:

  • کارخانه لوله سپاهان در اصفهان و سپنتا در تهران، اهواز و مرند: تولید لوله سیاه تست شده و لوله گازی روکار و توکار در سایزها و ضخامت‌های مختلف
  • کارخانه کچو اصفهان: تولید لوله گازی روکار و توکار در سایزها و ضخامت‌های مختلف
  • کارخانه کیهان، یاران و آریاوا: تولید لوله گازی روکار
  • کارخانه سپنتا، درپاد تبریز، نورد و پروفیل ساوه و نورد لوله سمنان: تولید لوله گالوانیزه

قیمت انواع لوله

تا به اینجای مطلب راهنمای خرید لوله شما را با انواع و ویژگی‌های لوله آشنا نمودیم، حال وقت آن رسیده است درباره عوامل داخلی بر قیمت انواع لوله اطلاعاتی بدانید.

قیمت انواع لوله فرقی ندارد اطفا حریق باشد یا گازرسانی با توجه به عوامل زیر مشخص می‌شود:

  • قیمت مواد اولیه همانند ورق فولاد روی قیمت نهایی لوله تاثیرگذار است.
  • هزینه‌های تولید با تشوجه به این که دائما در حال تغییر هستند روی قیمت نهایی لوله تاثیر می‌گذارد.

به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم قیمت لوله را به صورت روزانه از وب سایت‌های معتبر دریافت کنید. بهترین و ساده‌ترین راه برای اطلاع از قیمت مراجعه به صفحه مربوطه در وب سایت آهن نجومی است‌. شما به سادگی با مراجعه به این صفحه می‌توانید قیمت هر نوع لوله را بر اساس سایز و ضخامت مشاهده کنید.

لوله های فولادی

کاربرد انواع لوله

لوله‌های بدون درز در مقابل درزدار تحمل فشار بیشتری دارند به همین دلیل در مواردی که به تحمل فشار بالا نیاز است از لوله‌های درزدار استفاده نمی‌شود.

اطلاع از کاربرد لوله‌ها بسیار حائز اهمیت است لذا در ادامه به کاربرد لوله‌های درزدار می‌پردازیم:

  • لوله مبلی: صنایع و دکوراتیو
  • لوله گازی (روکار و توکار): انتقال گاز
  • لوله صنعتی بدون تست: موارد صنعتی
  • لوله صنعتی تست آب: انتقال آب و صنعتی
  • لوله استنلس استیل: صنایع غذایی و بهداشتی
  • گالوانیزه تست آب: انتقال آب در فضاهای مرطوب و زیر زمین
  • لوله مسی: خطوط مبرد در سیستم‌های  HVAC و آب‌رسانی
  • گالوانیزه صنعتی: موارد صنعتی، گلخانه‌ای و مکان‌های دارای رطوبت

در ادامه نیز به کاربرد لوله‌های بدون درز می‌پردازیم:

  • لوله گازی API: انتقال گاز
  • لوله لنس: انتقال گازهای چگال
  • لوله هیدرولیکی: انتقال سیالات با فشار بالا
  • لوله مانیسمان: عبور سیالات با فشار و  حرارت بالا یا سیالات خورنده
  • لوله ضخامت بالا: ماشین‌سازی،  صنایع و کاربردهای فراوان سفارشی
  • لوله آتشخوار: انتقال گاز سیال در دماهای بالای چهارصد درجه  سانتی گراد
  • کاربرد تیوب: صنایع غذایی، ساخت بویلرها، کوره‌های نفتی و مبدل‌های حرارتی

نتیجه گیری

در این مطلب از وب سایت بازرگانی نجومی شما را با انواع لوله، کاربردها و ویژگی‌های هر کدام و راهنمای خرید لوله آشنا نمودیم. در صورتی که قصد خرید و اطلاع از قیمت هر لوله را دارید می‌توانید با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *